با همکاری محقق ایرانی ; نانوفیبرهای پلاستیکی ابررسانا تولید شد


tafakor90

salam khoshhal misham ba man bashin va jadedtaren haro begem

با همکاری محقق ایرانی ; نانوفیبرهای پلاستیکی ابررسانا تولید شد


 

 

محقق ایرانی دانشگاه استرسبورگ با همکاری محققان مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه موفق به ساخت الیاف پلاستیک ابررسانای خودسامانده شدند که تنها چند نانومتر ضخامت دارند.

به گزارش ایسنا ، این نانوسیم‌ها در زمان مواجهه با یک پرتو نور، خود را مونتاژ می‌کنند.

وینا فرامرزی، دانشجوی فوق دکتری دپارتمان فیزیک و شیمی مواد با کمک محققان مرکز ملی تحقیقات علمی فرانسه دست به ساخت این مواد زده‌ که برخلاف نانولوله‌های کربنی بسیار ارزان و دارای کاربری آسان هستند.

این مواد به ترکیب مزیت‌های دو ماده مورد استفاده برای هدایت جریان الکتریکی یعنی فلزات و پلیمرهای پلاستیکی آلی پرداخته‌اند که ویژگی الکتریکی آن را شبیه به فلزات کرده است.

همچنین سبکی و انعطاف پلاستیک مانند این مواد، حل یکی از مهمترین چالش‌های الکترونیک قرن ۲۱ یعنی کوچک سازی اجزا تا مقیاس نانومتر را میسر می‌کند.

گام بعدی این محققان، نمایش قابلیت الحاق صنعتی این الیاف در دستگاههای الکترونیکی مانند نمایشگرهای منعطف یا سلولهای خورشیدی خواهد بود.

در تجربه پیشین این محققان در سال ۲۰۱۰، آنها توانستند برای اولین بار به نانوسیم‌ها دست یابند. آنها برای دستیابی به این دستاورد به اصلاح شیمیایی مولکولهای مصنوعی «triarylamine» پرداختند که برای دهه‌های متمادی در فرآیندهای فتوکپی زیراکس مورد استفاده است.

آنها در نهایت تعجب دریافتند که این مولکولهای جدید در نور و در حلال به طور خود به خود و با یک شیوه منظم روی هم جمع شده و الیاف مینیاتوری را شکل می‌دهند. این سیم‌ها که تنها چند صد نانومتر طول دارند، از مجموعه ابرمولکولی از چند هزار مولکول ساخته شده‌اند.

فرامرزی و دیگر محققان در ادامه به بررسی خواص الکتریکی دقیق این نانوالیاف پرداخته و این بار این مولکولها را در برابر ریزمدارهای الکترونیکی متشکل از الکترودهای طلا با فاصله ۱۰۰ نانومتر قرار داده و سپس یک میدان الکتریکی را میان این الکترودها اعمال کردند.

جدای از شناسایی قابلیت مونتاژ خود به خود این فیبرها در مواجهه با یک پرتو نور محققان همچنین دریافتند که این الیاف سبک و انعطاف‌پذیر از قابلیت انتقال چگالهای غیرعادی جریان مانند جریان بالای ۲٫۱۰ آمپر بر سانتی‌متر مربع نیز برخوردارند

 

 

 



نام و نام خانوادگی :
ایمیل:
شماره تماس :
آدرس سایت :
نام شهر شما :
نحوه ي آشنايي شما با ما :
عنوان پیغام:
پیغام :

ابزار تماس با ما

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نوشته شده در دو شنبه 11 ارديبهشت 1391برچسب:,ساعت 8:56 توسط zarirazmekar| |


Power By: LoxBlog.Com